door VPRA, partner | 29 juni 2017, 17:07 in PR & Reputatie
Vpra De Vpra Dutch PR Awards

Inschrijving geopend voor de Dutch PR Awards 2017

De VPRA, partner | 29 juni 2017, 17:07

De inschrijving voor de officiële Dutch PR Awards (DPRA) 2017 is geopend! De Dutch PR Awards, die traditioneel verschillende categorieën bestrijken, worden op donderdag 14 september in Theater Amsterdam uitgereikt aan de bureaus met de beste PR-cases van 2016-2017.

De Dutch PR Awards zijn dé vakprijzen voor de PR- en communicatiebranche. De prijzen worden uitgereikt door brancheorganisatie VPRA aan PR-cases die het beste bewezen resultaat hebben bereikt. Het is alweer de vijfde editie van de award. 

De award-uitreiking start aan het einde van de middag met een borrel, gevolgd door een diner met de feestelijke uitreiking van de felbegeerde Dutch PR Awards 2017.

Categorieën
De aankomende editie zijn er in vier categorieën awards te behalen:

BTC: in de categorie “Business to Consumer” kennen we een prijs toe aan het bureau dat een succesvolle en effectieve PR-aanpak heeft ontwikkeld voor een onderneming of instelling waarbij de consument de klant is.

BTB: in de categorie “Business to Business” kennen we een prijs toe aan het bureau dat een succesvolle en effectieve PR-aanpak heeft ontwikkeld waarbij een zakelijke organisatie de klant is.

NON-PROFIT: in de categorie “Non-profit” kennen we een prijs toe aan het bureau dat een succesvolle en effectieve PR-aanpak heeft ontwikkeld in opdracht van een organisatie of instelling zonder winstoogmerk.

INNOVATIE-Award: de VPRA wil met deze speciale categorie bureaus inspireren om PR-expertise in te zetten om zo innovatie in communicatie te stimuleren. Een Innovatie-Award voor het beste PR-idee, liefst met heldere maatschappelijke relevantie. Tevens wil de VPRA non-profit organisaties oproepen om samen met PR- en communicatiebureaus tot nieuwe initiatieven en ideeën te komen. De campagne hoeft nog niet te zijn uitgevoerd. De winnaar in deze categorie ontvangt een cheque ter waarde van € 25.000,- van De Stichting Auspiciën om het idee te realiseren.

 De ingezonden cases worden door de vakjury beoordeeld. De jury kiest drie genomineerden per categorie en worden voorafgaand aan de prijsuitreiking gecommuniceerd. We zetten de Dutch PR Awards 2017 groots op en nodigen zowel VPRA-bureaus als niet-leden en opdrachtgevers op om hun case in te dienen. 

Schrijf je via in! Op de website vind je alle informatie over de voorwaarden, hoe je inschrijft en de betaling. De inschrijving is geopend tot 15 juli! 
Heb je prangende vragen of interesse in sponsormogelijkheden van de Dutch PR Awards 2017? Mail naar .

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Dit is een bijdrage van

VPRA

Partner

Meer van deze partner
Nu op Twitter