PR & Reputatie

Bij deze Game of Thrones-marathon moest er echt worden gerend

Christian Manuputty, redactie | 9 augustus 2017, 12:02

Televisiezender Sky Italia neemt het begrip marathon wel heel serieus op deze manier.

Bingewatchen is een veelvoorkomend fenomeen onder de diehard serievolgers. Een marathon van meerdere afleveringen is dan ook vaak de standaard.

Sky Italia nam het begrip marathon wel heel letterlijk. De televisiezender organiseerde namelijk een echte marathon waar deelnemers ook de marathonafstand van 42,195 kilometer aflegden. Tegelijkertijd konden de renners kijken naar de eerste zes seizoenen van de hitserie Game of Thrones. De beelden hiervan waren te zien op een scherm dat aan een vrachtwagen was gemonteerd. Dit voertuig reed tijdens de hele marathon door Italië voor de groep renners.

M&C Saatchi Milan is verantwoordelijk voor deze campagne. Sky is overigens niet de eerste met een renevenement ter promotie van een film of serie. Paramount organiseerde eerder dit jaar de Slow Motion Marathon voor de nieuwe Baywatch-film.

 

Over de auteur

Christian Manuputty
Redacteur bij Adfo Groep voor Adformatie Online, Communicatie Online en Marketing Online. Lees meer over Christian Manuputty

Reacties op dit artikel (3)

Comment author avatar
Avatar

Zan

(10 augustus 2017, 9:13)
De beelden hiervan waren te zien op een scherm dat aan een vrachtwagen was gemonteerd. Dit voertuig reed tijdens de hele marathon door Italië voor de groep renners.
http://coolmath-games.io/
http://clickerheroes.co/
Avatar

John Bontebal

(13 augustus 2017, 0:25)
Een woordgrap in een campagne. Niet meer niet minder. Sowieso rammelt het van alle kanten. De eerste zes seizoenen is 60 uur aan materiaal. Een gemiddelde renner rent een marathon in 4,5 uur.

Gerelateerde items Game Of Thrones

Meer in channel PR & Reputatie

Van onze partners

Whitepapers

Blijf op de hoogte


Adfo Events

Populaire blogs