Bureaus & Accounts

Brancheorganisatie voor binnenvaart brengt pr onder bij IvRM

Communicatie | 19 maart 2015, 9:37

De pr-activiteiten moeten vooral vanuit de inhoud bijdragen aan de autoriteit van BLN-KSV.

Binnenvaart Logistiek Nederland-Koninklijke Schuttevaer (BLN-KSV), de brancheorganisatie voor de Nederlandse binnenvaart, wil met de inzet van de diensten van IvRM haar positionering versterken als ketenbrede brancheorganisatie van de Nederlandse binnenvaart. De pr-activiteiten moeten niet alleen de naams- en propositiebekendheid verbeteren, maar vooral vanuit de inhoud bijdragen aan het versterken van de autoriteit van BLN-KSV.

Groeipotentieel

Peter Davina, directeur bij IvRM: ‘Wij zijn trots om voor BLN-KSV aan de slag te gaan. BLN-KSV vertegenwoordigt met de binnenvaart een ontzettend belangrijke vervoersmodaliteit met enorm veel groeipotentieel, dat de aandacht moet krijgen die het verdient.’

Één sterke community

Binnenvaart Logistiek Nederland zet zich in voor de specifieke belangen van ondernemers én collectieve behoeften van de sector. BLN-KSV is er als ketenbrede brancheorganisatie voor varende ondernemers, reders, bevrachters en operators. Vanuit de visie ‘verbinden vanuit diversiteit’ bouwt BLN-KSV aan één sterke community, waarin alle stakeholders samenwerken aan een duurzaam toekomstperspectief voor de binnenvaart.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items BLN-KSV IvRM