PR & Reputatie

Burger King trolt McDonald’s bij voorpremière horrorfilm It

Jasper Mulder, redactie | 6 oktober 2017, 16:51

Als Burger King de kans krijgt om zijn grote broer te pesten, zal hij dat niet laten. De fastfoodketen heeft inmiddels een mooi assortiment stunts opgebouwd.

Zo bood het McDonald’s twee jaar geleden aan om op de Dag van de Vrede een gezamenlijk pop-up restaurant te openen om er de McWhopper te verkopen, een kruising tussen de Whopper en de Big Mac. McDonalds stond klem: of als marktleider meedoen met een initiatief van de kleinere concurrent, of flauw zijn en weigeren. Het koos voor het laatste.

Met Halloween vorig jaar besloot Burger King zijn bezoekers ‘echt de stuipen op het lijf te jagen’ en bouwde een restaurant in New York City om tot ‘de geest van McDonald’s’.

Dit jaar komt de prank uit Duitsland, bij de voorpremière van Stephen Kings "It". De horrorclown deed Burger King ‘denken aan de mascotte van onze grootste concurrent’.

Het kaapte de voorpremière en maakte van de horrorfilm ‘de langste Burger King-spot ooit’.

 

Over de auteur

Jasper Mulder
Journalist voor CommunicatieOnline, MarketingOnline, Adformatie.nl en de bijbehorende magazines. Lees meer over Jasper Mulder

Reacties op dit artikel (1)

Comment author avatar
Avatar

Carter Desouza

(7 oktober 2017, 22:24)
TO GET LOAN @ 2% INTEREST RATE with victoriafinancier@outlook.com

IF you are looking for a loan amount, contact Victoria Financier Trust Company ( victoriafinancier@outlook.com ). She help me with funds urgently when i was desperate in need of money to payoff my debt, medical expenses and more funds assistance to pay our mortgage and refinance my business. I read about Victoria Financier on how she helped people. When i contacted and explain my situation to her, she respond within a short time and help my family. She is great. her good work is visible. We should all appreciate her. Contact her now with VIA EMAIL: victoriafinancier@outlook.com

*Full Name:_________

*Address:_________

*Tell:_________

*loan amount:_________

*Loan duration:_________

*Country:_________

*Purpose of loan:_________

*Monthly Income:__________

*Occupation__________

*Next of kin:_________

*Email :_________

Meer in channel PR & Reputatie

Van onze partners

Whitepapers

Blijf op de hoogte


Adfo Events

Populaire blogs