PR & Reputatie

Dutch PR Awards 2015, de beste PR-cases van het jaar

Jasper Mulder, redactie | 3 februari 2015, 17:03

VPRA en Communicatie organiseren opnieuw prestigieuze award

Brancheorganisatie VPRA en vakblad ‘Communicatie’ organiseren de vierde editie van Dutch PR Awards 2015.  De prijs wordt eind mei in Amsterdam uitgereikt aan het bureau met de beste pr-case van het afgelopen jaar, verdeeld over verschillende categorieën.

Voor deze awards wordt een professionele vakjury samengesteld onder leiding van Johan van der Zanden, directeur Communicatie van ING Nederland.

Veel en goed

Met verdeeld over vier categorieën was het aantal inschrijvingen voor de Dutch PR Awards vorig jaar een succes. Ook de kwaliteit van de inzendingen was hoog.

David Gribnau, voorzitter van de VPRA: ‘Na het succes van de awards van vorig jaar was het voor ons heel duidelijk. Samen met vakblad ‘Communicatie’ gaan we ze weer organiseren, verbeteren en nog leuker en interessanter maken.’

Stand branche

De uitreiking van de awards zal op dezelfde wijze gebeuren als vorig jaar. Overdag worden de twaalf beste cases gepresenteerd, gevolgd door een borrel en diner met prijsuitreiking.

Nieuw is dat de deelnemers aan de awards dit jaar niet op voorhand in een bepaalde categorie worden geplaatst. Dat gaat straks de jury doen op basis van de inhoud van alle cases.

Inschrijven

Rocco Mooij, hoofdredacteur Communicatie: ‘Vorig jaar hebben we voor het eerst geparticipeerd in de Dutch PR Awards. Dat was een groot succes. Ik was aangenaam verrast door de hoeveelheid inzendingen en de kwaliteit van de cases. De prijs brengt het vak op een positieve wijze onder de aandacht en daar doen wij als blad voor álle communicatieprofessionals graag aan mee.’

Bureaus en opdrachtgevers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven op

Over de auteur

Jasper Mulder
Journalist voor CommunicatieOnline, MarketingOnline, Adformatie.nl en de bijbehorende magazines. Lees meer over Jasper Mulder

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Dutch PR Awards

Meer in channel PR & Reputatie

Van onze partners

Blijf op de hoogte


Adfo Events

Populaire blogs