Mensen & Carrière

Kunstenaar wordt strategisch adviseur bij Weber Shandwick

Redactie | 18 april 2017, 10:50

Het communicatie- & pr-bureau breidt uit met Jochem Rotteveel.

Weber Shandwick Nederland heeft Jochem Rotteveel als nieuwe account director consumer marketing & brand PR aangetrokken. Rotteveel gaat ook de in-house studio van Weber Shandwick Benelux aansturen.

‘Perfecte sparring partner’
Jochem Rotteveel heeft 17 jaar ervaring op het gebied van communicatie, pr en creatie en zal als strategisch adviseur klanten hierbij ondersteunen. Zijn creatieve achtergrond – Rotteveel is naast communicatie- en pr-expert ook beeldend kunstenaar – maakt hem volgens het bureau ook een ‘perfecte sparring partner’ voor creatie en design.

Kunstenaarspraktijk
De afgelopen zes jaar was Rotteveel actief als freelance consultant voor o.a. Nederlands Dans Theater, Operadagen Rotterdam, het Ministerie van Financiën, Terre des Hommes en het Zuiderstrandtheater en zette hij een kunstenaarspraktijk op. Tot 2011 werkte hij als (senior en managing) adviseur bij Winkelman en Van Hessen.

Het communicatie- & pr-bureau groeit naar eigen zeggen mede vanwege een toegenomen vraag naar de strategische en creatieve integratie van pr en online/digital van zowel bestaande als nieuwe klanten.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Weber Shandwick Nederland

Meer in channel Mensen & Carrière

Van onze partners

Whitepapers

Blijf op de hoogte


Adfo Events

Populaire blogs