PR & Reputatie

KWF verlicht Middelpunt van Nederland met duizenden lampionnen

Redactie | 5 december 2017, 14:20

Voor het tweede jaar op rij wordt een locatie verlicht.

Op 29 december verlicht KWF het Middelpunt van Nederland met duizenden lampionnen, gedoneerd door mensen uit het hele land en voorzien van een handgeschreven naam. Na het verlichten van de Afsluitdijk op 30 december 2016 wil KWF opnieuw aandacht vragen voor mensen die te maken hebben met kanker. Rond de feestdagen wil KWF deze mensen een hart onder de riem steken.

De campagne is vandaag live gegaan met een televisiecommercial, gesponsorde social media-video’s, YouTube-advertenties, Out-of-Home en bannering. In deze campagne staat de vraag ‘Voor wie brandt jouw lampion?’ centraal.

Wanneer mensen doneren krijgen zij de mogelijkheid om ook een lampion te laten plaatsen in het hart. Daarnaast kunnen zij via de landingspagina een verhaal, wens of persoonlijke boodschap toevoegen. Ook kan men op de landingspagina een digitale versie van hun gedoneerde lampion direct delen met vrienden en familie via social media.

Vorig jaar hebben onder andere Ruud Feltkamp, Gijs Staverman en Fidan Ekiz een lampion laten branden. Dit jaar doneren Albert Verlinde, Lodewijk Asscher, Addy van den Krommenacker, Edsilia Rombley en Sol Wortelboer een lampion. Het bureau Kapooow is verantwoordelijk voor de campagne. 

 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (3)

Comment author avatar
Avatar

Nel

(28 december 2017, 13:26)
Ik brand mijn lampion voor Gina
Avatar

Jan

(28 december 2017, 18:50)
Ik brand mijn lampion voor mijn vrouw Janny
Avatar

ronny

(28 december 2017, 19:55)
mijn lampion brandt voor mijn moeder

Gerelateerde items Kwf Kankerbestrijding

Meer in channel PR & Reputatie

Van onze partners

Whitepapers

Blijf op de hoogte


Adfo Events

Populaire blogs