PR & Reputatie

Lotto lanceert ‘Life’s Collection’ met campagne ‘LIFE’s for living’

Rob Beemster, redactie | 7 maart 2018, 14:04

Sportmerk speelt met het contrast tussen competitieve sport en je gewone dagelijkse leven.

Volgens het Italiaanse sportmerk worden de grootste sportprestaties niet geleverd op de Olympische Spelen, niet op het voetbalveld en ook niet in de sportschool. Nee, de grootste sportprestatie leveren we allemaal in het dagelijkse leven.

Dit is de gedachte achter de nieuwe schoenen- en kledinglijn ‘LIFE’s collection’. De bijbehorende Lente en Zomer campagne wordt vandaag gelanceerd in Italië, Spanje, Frankrijk, Portugal, Griekenland en Zuid-Amerika met tagline LIFE’s for living’.

‘LIFE’s for living’ speelt met het contrast tussen competitieve sport en je gewone dagelijkse leven. Hierdoor is de campagne luchtig en licht ironisch, wat aansluit bij de nieuwe aanpak van Lotto om het dagelijkse leven als kans te zien om te bewegen en te trainen, zonder daar al te moeilijk of serieus over te doen. 

De campagne is ontwikkeld door KesselsKramer, de fotografie was in handen van de Britse fotografe Steph Wilson.  
 

 

 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (1)

Comment author avatar
Avatar

mrs joyce

(9 maart 2018, 21:02)
Hallo allemaal, mijn naam is Mevrouw joyce anderson Ik woon in Californial en ik ben een gelukkige vrouw vandaag en ik heb mezelf gezegd dat een geldschieter die mijn gezin redt van onze slechte situatie, ik iemand zal verwijzen die hem een lening wil geven. mij geluk voor mij en mijn familie, ik had een lening van $ 10.000,00 nodig om mijn leven helemaal opnieuw te beginnen, want ik ben een alleenstaande moeder met 2 kinderen die ik ontmoette deze eerlijke en godvrezende man leningverstrekker die me helpt met een lening van $ 10.000,00 . Dollar, hij is een godvrezende man als je een lening nodig hebt en je zal de lening terugbetalen. Neem alsjeblieft contact met hem op en vertel hem dat het mevrouw joyce anderson is die je naar hem verwijst. via e-mail: fundsservice0@gmail.com.
in god vertrouwen we

Meer in channel PR & Reputatie

Van onze partners

Whitepapers

Blijf op de hoogte


Adfo Events

Populaire blogs