Mensen & Carrière

LVTPR heeft drie nieuwe adviseurs

Redactie | 16 maart 2017, 11:51

LVTPR heeft Gamine Kist, Edmee Verbeek en Esther van der Werf aan zijn team toegevoegd.

Gamine Kist (37) is aangesteld als senior PR-consultant Consumer & Brands. Zij heeft ervaring in de PR en brandmarketing. Ze heeft heeft eerder gewerkt als marketingmanager in de fashionwereld bij bedrijven als G-Star, McGregor en Aaiko. Daarnaast heeft zij een aantal jaar haar eigen communicatie-marketingbedrijf gehad: Comma Events & Advice.

Leren tassen

Edmee Verbeek (23) begint als junior PR-consultant in het Nederlandse Business & Technology-team. Verbeek heeft Communicatie en Media Design gestudeerd en liep stage bij een PR-bureau. Het opstarten van creatieve projecten zit in haar bloed, zoals haar eigen leren-tassenlijn laat zien.

Expert videcontent

Esther van der Werf (25) begint als junior PR-consultant aan de kant van Consumer & Brands. Zij studeerde Communicatie- en Informatiewetenschappen in Groningen en San Diego, Californië. Daarnaast heeft zij een master Persuasive Communication aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Van der Werf heeft eerder gewerkt bij een reisbureau en als productieassistente op de filmset van Schone Handen. Zij is expert op het gebied van videocontent.

Verdubbeld

De afgelopen vijf jaar is het aantal medewerkers van LVTPR in de Benelux verdubbeld.

Foto vlnr: Esther van der Werf, Edmee Verbeek en Gamine Kist

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Lvtpr Gamine Edmee Verbeek

Meer in channel Mensen & Carrière

Van onze partners

Whitepapers

Blijf op de hoogte


Adfo Events

Populaire blogs