Mensen & Carrière

Media Markt zoekt de beste stagiair ooit

Redactie | 21 november 2016, 14:13

Bureau Boomerang verzorgt de campagne op sociale media

Media Markt roept studenten op zich op te geven voor ‘de beste stage ooit’. De elektronicaketen vraagt de studenten een filmpje te maken waarin zij laten zien waarom ze de beste stagiair ooit zijn. Van vlog tot animatiefilm: alles is geoorloofd om Media Markt te overtuigen.

Deze video kunnen studenten op Facebook, Twitter of Instagram plaatsen met de hashtag . Aan de hand van de ingezonden videos, zal Media Markt een selectie maken uit de deelnemers. De uiteindelijke winnaar zal begin februari de daadwerkelijke stage in de wacht slepen.

Talent aantrekken

‘Met deze campagne hopen we een aantal toekomstige talenten aan ons te kunnen binden en de groei van onze social kanalen te kunnen stimuleren’, zegt Tom Hensen van Media Markt. ‘De winnaar gaat via de social kanalen van Media Markt zes maanden lang alle films, games en andere entertainmentproducten testen. Met ruim 10.000 kijkers op Instagram Stories best een mooi begin van je carrière.’

Opvallen

Flkret Fetahovic van bureau Boomerang: ‘Talent vinden is lastiger dan ooit in de huidige markt. Je moet echt iets doen om op te vallen tussen alle andere merken. Dat hopen we te doen met deze actie.’

Over de auteur

Reacties op dit artikel (2)

Comment author avatar
Avatar

Anoniem

(22 november 2016, 9:49)
"Zoekt vlogger", "Zoekt blogger", "Zoekt vlogmeister". De originaliteit is er een beetje vanaf. Daarnaast kunnen die zwarte balken aan de zijkant echt niet!
Avatar

Bart Brummelhuis

(22 november 2016, 11:41)
Het is een campagne op mobiel, vandaar de zwarte balken. Wel een beetje met je tijd mee gaan Anoniem!

Gerelateerde items Media Markt Mediamarkt Stage

Meer in channel Mensen & Carrière

Van onze partners

Whitepapers

Blijf op de hoogte


Adfo Events

Populaire blogs