Bureaus & Accounts

Porter Novelli versterkt technologie-poot met Thomas Cordes

Jasper Mulder, redactie | 13 april 2016, 16:39

Adviseur stapt over van Winkelman Van Hessen

Thomas Cordes is begonnen als account director bij Porter Novelli. Hij leidt daar onder andere de technology practice. Ook is hij verantwoordelijk voor klantadvies en het ontwikkelen van strategische pr-programma&;s. Daarnaast gaat hij zich richten op new business development.

Tech-sector

Thomas Cordes (38) startte zijn loopbaan als verslaggever waarna hij in verschillende functies werkte bij onder andere de pr-bureaus Edelman en LVB Networks. Cordes adviseerde overheidsinstellingen en grote klanten uit diverse sectoren waaronder de technologiesector. Ook was hij actief als Head of Media Relations voor het World Congress on Information Technology.

Vleugels uitslaan

De afgelopen jaren werkte Cordes voor Winkelman van Hessen op de afdeling Corporate Communicatie waar hij zich onder andere bezighield met mediastrategie en mediatrainingen. Cordes: &;Ik heb daar een mooie tijd gehad, maar wilde mijn vleugels verder uitslaan want mijn ambitie ligt in management.&;

Monique Botman, managing director Porter Novelli Nederland, is verheugd dat Cordes zich bij het managementteam van Porter Novelli voegt en hoopt dat de ‘technology practice’ hiermee een stevige impuls krijgt.

Over de auteur

Jasper Mulder
Journalist voor CommunicatieOnline, MarketingOnline, Adformatie.nl en de bijbehorende magazines. Lees meer over Jasper Mulder

Reacties op dit artikel (1)

Comment author avatar
Avatar

Anonymous

(17 april 2016, 12:15)
Veel succes, Thomas!

Gerelateerde items Porter \novelli Thomas Cordes