Mensen & Carrière

Ron van der Jagt is benoemd tot erelid van Logeion

Redactie | 16 december 2016, 10:18

Vanwege zijn bijdrage aan het communicatievak in Nederland en aan de beroepsvereniging

Op voordracht van het algemeen bestuur van Logeion is voormalig voorzitter Ron van der Jagt benoemd tot erelid van de vereniging. Van der Jagt is bestuursadviseur en partner bij adviesbureau de Reputatiegroep.

Handvatten
Logeion op haar website: Ron van der Jagt heeft een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling en professionalisering van het communicatievak. Recentelijk gaf hij nog een CommunicatieCollege als aftrap voor het 70-jarig bestaan van Logeion. Wederom werd duidelijk hoe gestructureerd hij vanuit zijn ervaring bij vele grote organisaties mensen uit de praktijk handvatten levert om het vak en de positie van communicatieprofessionals te versterken, aldus het bestuur.

15 jaar
Van der Jagts bijdrage aan de beroepsvereniging beslaat een periode van 15 jaar. Van 1992-1996 was Van der Jagt secretaris in het bestuur van het NGPR, de rechtsvoorganger van Logeion. Van 2000-2006 was hij bestuurslid van de latere Beroepsvereniging voor Communicatie, dat fuseerde met de Vereniging voor Overheidscommunicatie tot Logeion. Van 2011-2016 was hij voorzitter van Logeion.

Op de foto: bloemen uit handen van de huidige voorzitter, Wieneke Buurman.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (3)

Comment author avatar
Avatar

Teena Thomas

(27 januari 2017, 11:43)
The Logeion is honoured with the two new members and hope they can bring the best changes to the association.That was really a simple nice post.
http://essaywritersworld.com/

Gerelateerde items Ron Van Der Jagt Logeion

Meer in channel Mensen & Carrière

Van onze partners

Whitepapers

Blijf op de hoogte


Adfo Events

Populaire blogs