Mensen & Carrière

Twee nieuwe adviseurs voor PR- en PA-bureau Lindblom

Redactie | 12 september 2017, 11:13

Het zijn Thijs Prijkel en Emiel Lijbrink

Lindblom breidt uit met twee nieuwe adviseurs.

Met ingang van september versterkt Thijs Prijkel (links) het team. Thijs Prijkel (1988) heeft zijn studie International Business and Languages (Windesheim) gecombineerd met profbasketbal in Zwolle. Vervolgens studeerde hij politicologie aan de VU in Amsterdam en sloot deze opleiding af met de master Political Science. Tijdens zijn master heeft Prijkel gewerkt voor The GovernanceHub. Na zijn studie werd hij accountmanager bij the Center for International Business Travel in Den Haag.

In augustus trad Emiel Lijbrink in dienst. Emiel Lijbrink (1991) heeft journalistiek gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en deed voor zijn masterscriptie (Politieke Economie aan de UvA) onderzoek naar de rol van negatieve emoties in politieke boodschappen. De afgelopen jaren was hij redacteur bij Reed Business Information. Naast zijn werk bij Lindblom is Lijbrink actief bij de Utrechtse afdeling van D66 en maakt hij deel uit van het lokale online-contentteam.

Beiden gaan bij Lindblom aan de slag met public affairs projecten en corporate communicatie opdrachten.

Tegenover de komst van Thijs en Emiel staat het vertrek van senior consultant Bert Tielemans. Hij ging na bijna negen jaar Lindblom aan de slag als woordvoerder/bestuursadviseur B&W bij de gemeente Capelle aan den IJssel.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Lindblom Thijs Prijkel Emiel Lijbrink

Meer in channel Mensen & Carrière

Van onze partners

Whitepapers

Blijf op de hoogte


Adfo Events

Populaire blogs