Mensen & Carrière

Weber Shandwick voegt Marten Kroneman toe aan zijn nieuwe creative compliance team

Redactie | 14 maart 2017, 12:20

Kroneman gaat ervoor zorgen dat de campagnes die door het healthcare-team worden gemaakt, ook voldoen aan wet- en regelgeving

Communicatieadviesbureau Weber Shandwick heeft Marten Kroneman benoemd tot associate director creative compliance. Met dit nieuwe concept springt het bureau in op de behoefte van organisaties in de healthcare-sector om zich te onderscheiden met creatieve campagnes – zonder de geldende regels te overtreden. Met de toevoeging van Marten ontstaat een team dat creativiteit en compliance als uitgangspunt neemt.

Worstelen

Weber Shandwick heeft het creative compliance team opgezet ‘vanuit de visie dat het in deze tijd niet voldoende is om met een creatief idee te komen en vervolgens de klant te laten worstelen met het toetsen aan de regelgeving. Dat moet een gezamenlijke verantwoordelijkheid zijn’.

Farmaceutische industrie

Kroneman is bedrijfsjurist en heeft aan de Rijksuniversiteit van Groningen een postacademische opleiding strategisch communicatiemanagement gevolgd. Na 15 jaar in de farmaceutische industrie te hebben gewerkt, was hij de afgelopen 10 jaar zelfstandig communicatieadviseur en adviseur Legal & Compliance Healthcare Services.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Weber Shandwick Marten Kroneman

Meer in channel Mensen & Carrière

Van onze partners

Whitepapers

Blijf op de hoogte


Adfo Events

Populaire blogs