door Beeckestijn Business School, partner | 6 november 2017, 9:00 in Mensen & Carrière
Agile agile marketing Beeckestijn

Clinic: Agile Marketing

Beeckestijn Business School, partner | 6 november 2017, 9:00

Beeckestijn Business School nodigt je graag uit voor de gratis clinic 'Agile Marketing' op vrijdagmiddag 24 november om 13:00-15:00 uur in Leusden.

Handleiding naar de klantgerichte organisatie

Agile marketing, oude wijn in nieuwe zakken of handleiding voor de transformatie naar een echt klantgerichte organisatie / cultuur? We weten allemaal dat een ‘gezonde obsessie’ met de klant en het beantwoorden van z’n behoeften absolute voorwaardes zijn om als professionele organisatie succesvol te zijn en te blijven in een wereld die continu verandert. Makkelijker? Nee… Mogelijk? Ja, en al helemaal na deze handleiding van Marc Nieman!

In deze interactieve clinic zal Marc Nieman, Agile coach bij Wemanity, duiden waarom naar zijn mening een Agile mindset en werkwijze de relevante handvatten biedt om de verschuiving van interne focus naar een klantgerichte cultuur concreet vorm te geven.

Onderwerpen die tijdens de clinic aan bod komen zijn:

 • Hoe silo’s en hierarchie te doorbreken d.m.v. multi disciplinaire teams?
 • Hoe in te spelen op klant behoeften met flexibele planning en budgettering?
 • Hoe transparantie en discipline leiden tot verbeterde interactie en communicatie?
 • Waarom Agile marketing niet bestaat maar de marketer een cruciale rol speelt in het vormgeven van de gewenste customer experience?
 • Hoe we de juiste balans vinden tussen zelf organiserende teams en een eenduidige klant benadering in de customer journey?

Deelnemers gaan tijdens de clinic ook zelf aan de slag met het samenstellen van klantgerichte teams.

Voor wie is deze clinic bedoeld?

Deze clinic is interessant voor managers die:

 • hun customer experience naar een hoger niveau willen brengen
 • nieuwsgierig zijn hoe een Agile aanpak en mindset daaraan kan bijdragen
 • een succesvolle invoering van agile en klantgericht ondernemen willen

Door wie wordt deze clinic gegeven?

Als Agile coach bij Wemanity ondersteunt Marc bedrijven, teams en vooral medewerkers bij het vergroten van de klant tevredenheid, motivatie en kwaliteit van de klant ervaring. Door het versterken of introduceren van een cultuur die, gebaseerd op Agile principes, optimale samenwerking en communicatie tussen professionals als belangrijkste kenmerk heeft. Om op die manier als organisatie blijvend succesvol te zijn in continue & snel veranderende omgeving.
De afgelopen jaren heeft Marc IT, marketing, HR, e-commerce en Management teams gecoached binnen telecom & energie, gezondheidszorg en financiele dienstverlening. Ook verzorgt hij workshops voor Nima en Beeckestijn over Agile in marketing..

Aanmelden

Kom op vrijdag 24 november 2017 naar deze nieuwe clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13.00 – 15.00u bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 12.40 uur. .

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Dit is een bijdrage van

Beeckestijn Business School

Partner

Meer van deze partner
Whitepapers van deze partner
Nu op Twitter
 • Beeckestijn
  Kun jij nog wel wat tips gebruiken om je online teksten te verbeteren? Schrijf je dan snel in voor de 1-daagse trai… t.co/koI23t31ho
 • Beeckestijn
  Wat speelt er in de Nederlandse marktonderzoekssector? Doe mee aan de enquête en ontvang de belangrijkste resultate… t.co/rUuiOcx2IR
 • Beeckestijn
  4 studenten van de HU onderzoeken de opleidingsbehoefte van professionals in het marketingvakgebied. Doe je mee? t.co/tF4wT1wtAW
 • Beeckestijn
  Beeckestijn is 31 januari en 1 februari aanwezig op het MIE. Zie we je daar? Kom langs op onze stand of schuif aan… t.co/DwGN5b97N5