door Mediaxplain, partner | 23 januari 2017, 11:46 in PR & Reputatie
Pr Bureau Marketingbureaus Budgetten

2017 wordt het jaar van relevante content voor de juiste doelgroep

Mediaxplain, partner | 23 januari 2017, 11:46

In een onderonsje met drie media-experts leggen wij drie PR vragen bij hen neer.

Nieuw jaar, nieuwe doelen. De mediawereld is non-stop in beweging en samen met Nina Pierson (oprichtster en ), Bastiaan Van Schaik (adjunct-hoofdredacteur en ) en Milou Turpijn (hoofdredactrice ) kijken we vooruit. Wat gaat 2017 ons brengen?

Ook PR bureaus hebben goede voornemens. Welke goede voornemens mogen niet ontbreken op de wishlists van PR bureaus?

Nina: “Echt contact maken met je netwerk! De afgelopen jaren lag de focus meer op het bereiken van de massa. Je wilt het gevoel hebben dat een PR bureau speciaal voor jou iets heeft uitgekozen. Nu krijg je nog te vaak het gevoel dat PR bureaus zoveel mogelijk mensen willen bereiken met een te algemeen verhaal. Daarnaast hoop ik vaker de combinatie te zien van free publicity en betaalde opdrachten. Waarom wordt er geen budget gereserveerd voor influencers, bloggers en pers zodat zij naast productsponsoring ook waardevolle en mooie content samen kunnen maken?”

Bastiaan: “Het valt me op dat PR bureaus nog steeds de geijkte paden bewandelen. Mijn advies is om je niet te laten beperken en breder te denken in verschillende doelgroepen. Bepaalde kanalen, zoals een online platform, een videokanaal of een geïntegreerde app, doen het juist erg goed wanneer je meerdere doelgroepen wilt bereiken. Door breder te denken, spreek je een groter publiek aan.”

Milou: “Ik denk dat het voor PR bureaus heel belangrijk is om goed te kijken of de content relevant is voor de desbetreffende mediatitel in plaats van elk persbericht naar ons toe te sturen. Women’s Health is in de basis natuurlijk een magazine, maar we zijn steeds meer een merk aan het worden. PR campagnes kunnen breder ingezet worden. Denk naast het magazine ook aan events of een online, video en social media vertaling. Het goede voornemen voor PR bureaus mag zijn dat zij ons ook écht gaan zien als een volwaardig merk met meerdere kanalen.”

Welke ontwikkelingen zie jij op het gebied van PR en waar gaat de markt in 2017 naartoe?

Nina: “Er gaat een verschuiving plaatsvinden van kwantiteit naar kwaliteit. Liever 100 mensen écht bereiken dan 100.000 mensen half. Als merk kom je er niet meer mee weg om sec een product te verkopen dat er goed uitziet. Boodschappen krijgen meer diepgang en producten vertellen een verhaal. Deze verschuiving zie ik gelukkig ook plaatsvinden in het land van influencers. We kijken niet meer alleen naar de beste mascara of de coolste outfit. Veel bloggers hebben nu ook écht een verhaal te vertellen en laten aan hun volgers zien dat er zoveel meer in het leven is dan alleen het uiterlijk. Ook in de wereld van PR zal er dus meer behoefte zijn aan diepgang. Denk aan interessante informatieavonden of kleinschalige kwalitatieve events.”

Bastiaan: “PR bureaus komen voor een steeds grotere uitdaging te staan in de dynamische en online mediawereld van nu. Ik denk dat de PR sector langzaam maar zeker verschuift naar een veredeld marketingbureau, waarbij steeds meer campagnes tot stand komen middels betaalde samenwerkingen.”

Milou: “Ik heb het gevoel dat free publicity er bijna niet meer is. PR bureaus krijgen steeds meer budget en ik denk dat ze steeds meer een soort van marketingbureau gaan worden. Budgetten worden dus niet meer alleen besteed aan aandacht in de vorm van print, maar ook aan een Instagram campagne of het sponsoren van een video of een online artikel. Steeds meer wordt er samen met de redactie gekeken naar de doorvertaling van een boodschap. Op deze manier creëren we campagnes die interessant zijn voor onze lezeressen en voor de opdrachtgevers waar we mee werken.”

Welke doelen streef je komend jaar na en wat gaat 2017 jou brengen op het gebied van werk?

Nina: “Ik wil Bedrock uitbouwen tot een klein ecosysteem voor een bewuster en gezonder leven. Het is een levensstijl waarmee je vol vertrouwen weloverwogen beslissingen neemt die niet alleen goed zijn voor je eigen gezondheid, maar ook voor de wereld waarin we leven. Ik wil met Bedrock laten zien dat bewust leven heel makkelijk en leuk kan zijn! Naast het online magazine zijn we ook bezig met de eerste plannen voor een boek, een meditatie podcast serie en er wordt een app ontwikkeld voor het aanleren van gezonde gewoontes.”

Bastiaan: “Mijn grootste doel is om van Libelle.TV een groot succes te maken! Dit doen we met spannende formats, zoals bijvoorbeeld onze ontbijtsoap ‘Over Eva’. Een serie die de kijker graag wilt zien. Daarnaast wil ik het bereik van Libelle Daily nog verder vergroten door onze bezoekers een nog betere ervaring van onze online omgeving aan te bieden.”

Milou: “Met Women’s Health zijn we ontzettend aan het groeien. Voornamelijk zien we deze groei op het online vlak. Het aantal abonnees op het magazine stijgt en hier ik ben ik mega blij mee. We doen het goed wanneer het magazine stabiel blijft of we een lichte groei realiseren. Op het gebied van online wil ik echt gaan groeien en streef ik ernaar om ons video-platform nog beter te maken. Voor velen zijn we nu al een autoriteit op het gebied van health en dit wil ik vasthouden. Waar men ons soms nog associeert met een echt fitnessblad, zien wij health toch echt breder waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor de mind. We gaan meer met experts werken om die autoriteit te bevestigen. Ik wil vrouwen helpen om alles uit zichzelf te halen en zo sterk mogelijk in hun schoenen te gaan staan.”

Fotocredits
Nina Pierson: Linda Stulic voor Anna van Mills
Milou Turpijn: Jasmine Janissen

 

Reacties op dit artikel (10)

Comment author avatar
Avatar

TRUPIN

(31 januari 2017, 14:59)
"" "" "Geweldige kans voor uw financiële problemen" "" ""
Een lening of financiering nu nodig?
(E-mail: jtrupin.service_finance@outlook.com)
Particuliere lening hypotheekbedrijven
De beste oplossing voor de problemen van uw bank
E-mail: jtrupin.service_finance@outlook.com
PS: verspreid het woord aan uw vrienden, buren, collega's en ouders.
Dank u
Avatar

Derek

(8 juli 2017, 15:48)
Mijn naam is Major Derek Cody, ik kom uit Texas in de Verenigde Staten van Amerika. Ik ben een militair, en momenteel woon ik in Kuala Terengganu, een stad in Maleisië. Ik ben getrouwd, ik ben op zoek naar een echt leningbedrijf voor de In de afgelopen 5 maanden, om mijn vrouw te bedriegen, kreeg ik alles wat ik kreeg, heel wat oplichting, waardoor ik ze vertrouwde en op het einde van de dag namen ze mijn geld zonder iets terug te geven, mijn hoop om een ​​lening op internet te krijgen was Tot op een dag zag ik een getuigenis zoals deze die ik nu deel uitmaak van AL BAKER, de CEO van Arik Air, over hoe hij zijn lening van een Alden Moores lening bedrijf hier op internet kreeg, dus ik kwam naar Geef ze een poging. Ik heb contact opgenomen op hun e-mailadres op aldenmooresloan333@gmail.com en ik deed alles wat ze me gevraagd hebben, met een zeer lage rente van 2%, mijn lening werd goedgekeurd en tot mijn grootste verrassing Kreeg de lening binnen 74 uur, ik kon het niet geloven, ik ben gelukkig en mijn vrouw is weer gelukkig en ik ben God bedanken dat dergelijke dergelijke lening bedrijven nog steeds op deze oplichting bestaan ​​over de plaatsen, alstublieft adviseer ik iedereen daar die lening nodig hebben om te gaan voor (aldenmooresloan333@gmail.com), ze zullen je nooit missen en je leven zal Verander zoals de mijne did.Quickly contact ALDEN MOORE LOAN COMPANY. Vandaag en ontvang uw lening van hen.
God zegene ALDEN MOORE LOAN COMPANY. Voor hun echte leningaanbod.
Zorg ervoor dat u contact opneemt met ALDEN MOORE LOAN voor uw lening omdat ik mijn lening succesvol van dit bedrijf zonder stress kreeg
Blijf zegen en wees veilig
Avatar

WAYNE DAVIS

(29 juli 2017, 1:46)
100% financiering door ons bedrijf met een lage rente van 4%. Wij bieden leningen aan particulieren, organisaties, bedrijven, enz. Ons proces van lening goedkeuring snel en eenvoudig kan u helpen om geld te lenen. U kunt contact met ons opnemen via email,
Spring-cash2016@outlook.com
Avatar

Lucas mena

(10 augustus 2017, 18:11)

Hello,

I am Mr Lucas Mena, a legitimate money lender. We are a company with financial assistance. We loan funds out to individuals in need of financial assistance,or in need of money to pay bills, to invest on business. we offer loan at 3% rate,I'll be glad to offer you a loan. Email us now via
(lucasmena22@outlook.com)

Name Of Beneficiary:.........
Country:.............
Amount Required............
Loan Duration:............
Phone Number.............
monthly income...........

Regards.
Mr Lucas Mena
Avatar

Mrs,Emily

(8 september 2017, 0:11)
Hallo mijn vriend, mijn naam is mevrouw Emily en ik ben de CEO en LENDUP.CREDIT groepsbeheerder. Ik heb je bericht gezien en ik besefte hoeveel je deze lening nodig hebt, als je echt klaar bent met een lening van goederen zonder spanning en stress, vul alstublieft het onderstaande formulier in.

De methoden zijn eenvoudig en makkelijk.
Pas uw lening in 3 uur toe en ontvang uw lening, mits het stevig in uw email staat.

Vul dit formulier onmiddellijk in en ga terug naar ons zodat we uw lening kunnen verwerken.
Uw naam:
adres:
land:
seks:
leeftijd:
Het leningbedrag:
looptijd:
Maandinkomen:
telefoon:
Doel van de lening:
Heb je het ooit gebruikt? Zo ja, om de lening te krijgen?

Email: lendup.credit@gmail.com
Email: erwinloan26@gmail.com
Mrs, emily
Dringende mail behoeften
Avatar

Mr Calvin

(13 september 2017, 2:27)
Hallo,
Heb je een lening nodig? Contacteer ons via email: calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com
Leningaanbod.
Avatar

Quicken Loans Inc.,

(16 september 2017, 12:47)
Heb je een dringende lening nodig ?. Geïnteresseerd persoon moet antwoorden;

Email: quicken.loans@yahoo.com

Tel: +1 602-552-7401.
Avatar

Dobson

(16 september 2017, 15:53)
Heb je financiële problemen? Een lening nodig voor
Debt consolidatie, bouw, onroerend goed leningen, herfinanciering,
Persoonlijke of noodbankbiljetten? Bent u een zakenman? Vrouwen die hun bedrijf willen uitbreiden, bieden wij allerlei leningen aan. Als geïnteresseerd, contacteer ons vandaag over: dobsonquickloan@gmail.com voor meer informatie.

Dit is een bijdrage van

Mediaxplain

Partner

Meer van deze partner
Nu op Twitter